banner3

GYODER, MIPIM Fuarında Uluslararası İlgiden Payını Aldı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Sektörü, Yabancı Yatırımcılar ve İş Birlikleriyle Öne Çıktı!

GÜNDEM 15.03.2024, 15:58
GYODER, MIPIM Fuarında Uluslararası İlgiden Payını Aldı!

GYODER, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM'de yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü ve uluslararası derneklerle iş birlikleri için önemli adımlar attı. GYODER Başkanı Neşecan Çekici, fuarın ana gündem maddesinin barınma ve erişilebilir konut krizi olduğunu belirtti ve kamu-özel sektör iş birliğiyle hayata geçen çözümlerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, evrensel GYODER Yeni Konut Modeli'nin doğru bir çözüm önerisi olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu olan GYODER, Cannes'de düzenlenen MIPIM'de yabancı yatırımcılar ve derneklerden büyük ilgi gördü. GYODER'in standında yer alan DESIGN HUB TÜRKİYE Platformu, dünya gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. Bu platform, Türkiye'deki mimarlık, mühendislik, BIM ve proje yönetimi alanlarında hizmet veren 200'den fazla şirketi temsil ediyor ve bu şirketlerin yurtdışı projelerine erişmelerini sağlıyor. DESIGN HUB TÜRKİYE, gelişen küresel gayrimenkul ekosistemine entegre olarak Türk şirketlerini uluslararası arenada temsil ediyor.

GYODER standında, Türkiye Tasarım Vakfı, İGA, Kuzu Group ve Servotel sponsorluğunda, GYODER üyelerinin ortak paylaşımlı bir alanı bulunuyor. Bu alanda 23 ayrı üye firma ve 40'tan fazla kişi için ortak kullanımlı bir alan oluşturuldu.

Yorumlar (0)
15
açık