banner3

Gültekinler ve İzka İnşaat'ın gökdelen arsası satışa çıktı

Gültekinler ve İzka İnşaat'ın sahibi olduğu ‘Merkez Yaşam Konak’ projesinin arsası ortaklığı giderme davası kapsamında satışa çıkarıldı. 85 milyon TL'ye satışa çıkarılan arsanın ihalesi ise 23 Haziran’da gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 07.05.2021, 07:52
Gültekinler ve İzka İnşaat'ın gökdelen arsası satışa çıktı

İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat, Merkez Yaşam Konak projesini ortak yapmak için karar vermişlerdi. 2016 yılında tanıtımı gerçekleştirilen Merkez Yaşam Konak projesi ertelendi. Projenin hayata geçirileceği Konak Kocakapı mahallesinde bulunan 7.401 metrekarelik arsayı ortak olarak alan İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığı bozuyor

Projenin yer aldığı arsanın % 40 hissesine sahip olan Gültekinler İnşaat, % 50 hissesine sahip olan İzka İnşaat ve % 10 hissesine sahip olan VBZ inşaat ortaklığı giderme davası ile ortaklığı bozuyorlar. 23 haziranda gerçekleştirilecek olan açık artırma ihalesinde en yüksek teklifi veren şirket, arsanın sahibi olacak.

2016 yılında ön talep süreci başlayan ve satış fiyatları belirlenen Merkez Yaşam Konak projesi imar düzenlemesinin ardından 42 kattan 37 kata düşürülmüştü.

Yorumlar (0)
15
açık