Generali Sigortadan Yeni Konut Sigortası, ‘Süper Evim’

Generali Sigorta, sunmuş olduğu esnek teminat paketleri ile her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen ‘isteğe bağlı olarak özelleştirilebilen’ Süper Evim Konut Sigortası’nı müşterilerine sundu.

GÜNDEM 14.06.2021, 06:26
Generali Sigortadan Yeni Konut Sigortası, ‘Süper Evim’

Geniş asistans hizmetleri opsiyonları da sunan yeni konut sigortası Süper Evim, modüler yapısı sayesinde müşterinin ihtiyacı olmayan teminatlara ekstra prim ödeme zorunluluğunu da ortadan kaldırarak hızlı, zahmetsiz ve yepyeni bir sigortacılık deneyimi vadediyor.

Gold ve Ekonomik paket alternatifleri

Süper Evim sigorta poliçesi yaptırmak isteyen müşteriler, Gold ve Ekonomik paket alternatifleriyle ürün kapsamını istedikleri şekilde belirleyebiliyorlar. Konut poliçesi yaptırmak isteyenler, ev bakımı, aile sağlık ve evcil hayvanlar için 3 farklı ekstra asistans paketinden birini veya hepsini seçebiliyor.

Generali Sigorta’nın ‘Süper Evim Konut Sigortası’; yüksek olasılıklı hasar risklerine karşı temel koruma sağlayan Temel Koruma Paketine ek olarak;  Doğal Afet ve Terör Paketi, Sorumluluk ve Kişisel Koruma Paketi, Ev Cihazları Paketi, Kişisel ve Kıymetli Eşyalar Paketi, Hizmetli Emniyet-i Suistimal Paketi,  kombi ve klima bakımı ile tuvalet ve musluk arızaları gibi hasarları kapsayan Konut Acil Durum Hizmetleri Paketi, diş, göz muayenesi, MR ya da BT görüntüleme indirimi ve görüntülü doktor, diyetisyen, ve psikolog gibi sağlık hizmetlerini içeren Aile Sağlık Asistans Paketi ile evcil hayvanlara yönelik teminatları içeren Evcil Hayvan Asistans Paketi adlı teminat paketlerini de konut poliçesi sahibi olmak isteyen müşterilerine sunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık