Folkart, en itibarlı şirketler arasında yer aldı

‘Türkiye İtibar Akademisi’ tarafından, YTÜ ve BTÜ öğretim üyelerinin akademik denetiminde yapılan Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda Folkart, ülkemizin en itibarlı markaları arasında yer aldı.

GÜNDEM 14.04.2021, 06:30
Folkart, en itibarlı şirketler arasında yer aldı

Türkiye İtibar Akademisi tarafından, Yıldız Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin akademik denetiminde gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda Folkart, ülkemizin en itibarlı markaları arasında yer aldı.

Bu yıl onuncusu açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre, Folkart ülkemizin en itibarlı şirketleri arasında yer aldı. Folkart, İzmir’den Türkiye’de inşaat sektörünün en itibarlı 10 markası arasında yer alarak, dikkatleri üzerine çekti.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuyla ilgili olarak “Türkiye’nin en itibarlı markaları arasında yer almak gurur verici. İtibarlı markalar arasında gösterilerek bize verilen adeta bir onur nişanı. Bize duyulan bu güvene her zaman layık olmak için çalışacağız. Bize yüklenen bu sorumlulukla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yıl yapılan çalışmaya iki üniversite öncülük yaptı. Yıldız Teknik Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin akademik denetiminde gerçekleştirilen araştırma, Türkiye İstatistik Kurumu’nun “Türkiye Örneklemi” olarak kabul ettiği 26 Bölge ve 72 ilde 2 Ocak-30 Ocak 2021 tarihleri arasında yaklaşık 12 bin kişi ile görüşülerek yapıldı.

Araştırma kapsamında, ana ve alt sektörleri ile toplam 50 farklı sektörde yer alan markaların, itibar derecelendirmesi yapıldı.

Türkiye genelinde yapılan araştırmada inşaat sektöründe İzmir merkezli tek şirket olarak Folkart yer aldı. Folkart, Türkiye İtibar Akademisi tarafından yapılan İtibar Endeksi Araştırması’nda son 3 yıldır inşaat sektöründe en itibarlı markalar arasında bulunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık