banner3

Emlak vergisi ödemelerinde ikinci taksit dönemi 2 gün sonra başlıyor

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren konulardan biri olan emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor. Emlak vergisi ödemeleri nasıl yapılıyor? sorusunun cevabı haberimizde…

GÜNDEM 30.10.2021, 13:42
Emlak vergisi ödemelerinde ikinci taksit dönemi 2 gün sonra başlıyor

Sene sonunun yaklaşmasıyla birlikte emlak vergisi mükellefleri, vergi detaylarını araştırıyor. Emlak vergisi ödemelerinin nasıl yapılacağını araştırıyor.

Milyonlarca mükellef tarafından araştırılan ve ödemeleri yapılan emlak vergisinde ikinci taksit dönemi için son iki gün. Emlak vergisi ödemesi yapacak kişiler ikinci taksit ödemelerini nasıl yapacaklarını merak ediyor.

Üzerine değişik niteliklere sahip gayrimenkulleri bulunan vatandaşların emlak vergisi ödemesi gerçekleştirmesi gerekiyor.

Gayrimenkul sahibi olan kişiler, emlak vergisi borçlarının olup olmadığını E -Devlet sisteminden öğrenebiliyor.

Vatandaşlar, emlak vergisi ödemesini; İnteraktif Vergi Dairesi sistemine ‘E -Devlet şifresi’ ile giriş yaparak, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesi aracılığıyla, gayrimenkulün bulunduğu şehrin belediyesinin banka hesabına havale veya EFT yaparak ve E-Devlet sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirebiliyorlar.

Yorumlar (0)
15
açık