banner3

Emlak Katılım, CepPOS’u Hizmete Sundu

Emlak Katılım, bankacılıkta dijitalleşmeye odaklanarak ‘CepPOS’ uygulamasını hizmete sundu. Bu uygulamayla birlikte akıllı cep telefonlarını POS cihazına dönüştüren Emlak Katılım, müşterilerinin kredi kartı ya da banka kartından saniyeler içinde ödeme alabilmelerini sağlıyor.

GÜNDEM 25.02.2021, 15:46
Emlak Katılım, CepPOS’u Hizmete Sundu

Emlak Katılım, müşterilerine için dijital odaklı yenilikçi çözümler sunabilmek amacıyla teknoloji yatırımlarını sürdürüyor. Emlak Katılım, işyerlerinin kolay tahsilat yapmasına ve müşterilerin pratik bir şekilde ödeme yapabilmelerine imkân sağlayan yeni bir ödeme platformunu müşterilerinin hizmetine sundu.

Emlak Katılım’ın yeni geliştirdiği uygulama olan CepPOS ile iOS, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar üzerinden banka ve kredi kartlarıyla tahsilat yapılabiliyor. Emlak Katılım başta KOBİ müşterileri olmak üzere hayata geçirdiği CepPOS’un pazardaki potansiyel hedef kitlesi, basit usul vergilendirme ile çalışan yiyecek üreticileri, beyaz eşya servisleri, toptancılar gibi müşteri adresinde satış, servis ve ürün teslimatı ve sahada yoğun tahsilat yapan işyerleri ile mobil POS cihazı taşımak ve maliyetlerine katlanmak istemeyen küçük esnaflar olarak gösteriliyor. Emlak Katılım, yeni uygulamasıyla birlikte müşterilerinin kredi ya da banka kartı üzerinden kolay bir şekilde peşin veya taksitli olarak ödeme alabilmelerini hedefliyor.

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar uygulamanın müşteriler için pek çok kolaylıklar getirdiğini belirterek, “Gerek bireysel gerekse kurumsal tüm müşterilerimiz için dijitalleşmeyi odağına alan yenilikçi çözümler üretiyoruz. Bu ürün ve hizmetlerle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. CepPOS ürününü bu anlayışla hayata geçirdik. Bu uygulama sayesinde müşterilerimiz, tüm kredi ve banka kartlarından hızlıca tahsilat yapabilirken, finansal durumlarını kolaylıkla takip edebiliyor” dedi.

Emlak Katılım CepPOS tüm bankalara ait kredi kartlarıyla uyumlu bir şekilde çalışıyor. Tek Uygulama sayesinde ulusal bankaların taksit özelliği olan tüm kredi kartlarına rekabetçi komisyon oranları ile taksitli satış yapabilme imkânı ve "3D Secure” özelliği ile güvenli ödeme hizmeti sunuyor.

Uygulama sayesinde müşteriler ciro taahhüt bedeli, aidat, kurulum bedeli, kira, depozito, sigorta gibi maliyetlere katlanmak zorunda da kalmıyor. Uygulamada üye işyerinin çalışanları, uygulamaya eklenerek, onların akıllı telefonları da kolayca tahsilat noktasına dönüşebiliyor. CepPOS, müşterileri için kredi kartı bilgileri tuşlanarak, SMS, e-posta ya da QR Kod ile link gönderme seçenekleriyle zaman ve mekân kısıtlaması olmaksızın tahsilat imkânı sunuyor.
 

Yorumlar (0)
15
açık