banner3

Emin Grup ‘holding’ oldu

Tasarrufa dayalı faizsiz finans sisteminin ülkemizdeki ilk temsilcisi olan Emin Grup, şirket yapısını değiştirerek ‘Emin Üstün Holding’ oldu.

GÜNDEM 08.04.2021, 13:59
Emin Grup ‘holding’ oldu

Başta faizsiz finansman sistemi olmak üzere otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi pek çok sektörde üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, holding yapısına geçti.

Holdingleşen şirket, 1991 yılında şirketin temellerini atmış olan ve ülkemizin sayılı girişimcileri arasında yer alan A. Emin Üstün’ün adını alarak Emin Üstün Holding’e dönüştü.

Holdingleşme adımıyla birlikte, farklı sektörlerde hizmet vermekte olan başta Eminevim olmak üzere Eminotomotiv, Eminotomotiv 2. El, Emin Sigorta, Emin Enerji, Emin Gayrimenkul Geliştirme, Emin Tarım ve Hayvancılık şirketleri, Emin Üstün Holding bünyesinde tek çatı altında toplanmış oldu.

Holdingleşme ile birlikte, yerli bir finansman modeli olan ‘Faizsiz Elbirliği Sistemi’ni iş dünyasına kazandırarak üretim ve istihdam alanlarında değer katan yatırımlara imza atan merhum A. Emin Üstün’ün adı da Emin Üstün Holding ile yaşatılmaya devam etmiş olacak.

Yorumlar (0)
15
açık