banner3

Camdaki Kız Dizisinde Nalan'ı canlandıran Burcu Biricik, Ayvalık'ta tarihi konak satın aldı

Burcu Biricik ekranlardan kazandığı parayı emlak yatırımı ile değerlendiriyor. Biricik, Ayvalık'ta tarihi konak satın alarak restore ettiriyor.

GÜNDEM 25.10.2021, 08:34
Camdaki Kız Dizisinde Nalan'ı canlandıran Burcu Biricik, Ayvalık'ta tarihi konak satın aldı

Camdaki Kız dizisinin yıldızı Burcu Biricik Ayvalık Küçükköy’den (Yeniçarohori) tarihi konak satın aldı. Şeref Meselesi dizisinin çekimleri için yıllar önce Ayvalık’a gelen ve burayı çok seven Biricik, Ayvalık Küçükköy’den satın aldığı tarihi konağı restore ettiriyor.

Oynadığı dizilerle hayran kitlesini gün geçtikçe biraz daha genişleten Burcu Biricik hem diziden hem de reklam çalışmalarından hatırı sayılır bir gelir elde etti. Biricik bu gelirleri emlak yatırımı yaparak değerlendirmeye devam ediyor. Dizi çekimlerinden bulduğu her fırsatta soluğu Ayvalık'ta alan güzel yıldız buradan bir tarihi konak satın aldı.

Burcu Biricik, Küçükköy’de başına bağladığı yemenisi ve şalvarı ile çekildiği resimlerini sosyal medya hesabından yayımladı. Bir yandan dizi çekimleri bir yanda da reklam çekimlerine katılan güzel yıldız boş vakitlerini Ayvalık'ta geçirmeyi tercih ediyor.

Yorumlar (0)
15
açık