banner3

Bungalov tatili yapacaklar dikkat! İşte dikkat edilmesi gerekenler

Günümüzde oldukça popüler olan Bungalov evler tatilcilerin de yeni gözdesi. Peki Bungalov kiralarken nelere dikkat etmeli?

GÜNDEM 10.05.2024, 22:31 10.05.2024, 22:36
Bungalov tatili yapacaklar dikkat! İşte dikkat edilmesi gerekenler

Türkiye’de daha farklı konseptte butik bir tatil yapmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alan bungalov evler yılın her mevsiminde yoğun bir şekilde talep görüyor.

Türkiye’nin her yerinde talep görmeye başlayan bungalovların en çok tercih edildiği yerler Sapanca, Kartepe, Maşukiye gibi yerler olarak öne çıkıyor fakat Rize, Trabzon gibi Doğu Karadeniz şehirlerinde de bungalov evlere talebin arttığını söylemek mümkün.

Bungalov evlere talep çok fazla artarken bu evleri kiralamadan önce dikkat edilmesi gereken çeşitli unsurlar bulunmaktadır. 

Yaz ayları yaklaştığında bungalov evlere yönelik talepler de artıyor. Bunu fırsat bilen çeşitli dolandırıcı sayfalar taklit sayfalar yada siteler oluşturarak insanları dolandırmaktadırlar.

Bunun için TÜRSAB üyeliği olan acenteler aracılığı ile tatilinizi planlayıp, bungalov evinizi bu acentelerden kiralarsanız en güvenli yolu tercih etmiş olursunuz. 

Bungalov Tatilizi planlamadan önce yapmanız gereken bir diğer unsur ise tatil planınıza 15 gün önceden karar vermenizdir. Yoğun sezonlarda talep patlaması yaşandığı için erken rezervasyon sayesinde tatilinizi konforlu bir şekilde yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
15
açık