banner3

Birevim, sektördeki başarılarını ödüllerle taçlandırıyor

Birevim, tüketici platformu Şikayetvar.com tarafından oluşturulan A.C. E Awards ödüllerinde, Tasarruf finansmanı sektöründe hem Konut hem de Araç Kategorilerinde Gold Award ödülü aldı.

GÜNDEM 14.03.2022, 10:32
Birevim, sektördeki başarılarını ödüllerle taçlandırıyor

Tasarruf Finansmanı sektöründe en kapsamlı ve uçtan uca hizmeti sağlayan Birevim, müşteri memnuniyeti alanında iki önemli ödül birden aldı. 154 bin markanın ve 8 milyon bireysel üyenin Şikayetvar.com anket sonuçlarına göre 2 Gold ödülün sahibi olan Birevim, sunmuş olduğu hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicilerden tam not aldı.

Birevim,’ mükemmel müşteri deneyimi’ yaşatan markaların yer aldığı törende hem Konut hem de Araç Kategorilerinde Gold Award’e layık görüldü.

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, tasarruf finansman sektörünün mimarı olarak gerçekleştirdikleri çalışmaların tüketici nezdinde de fark edilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek‘‘Tasarruf ile geleceğini planlamak isteyen herkese diledikleri yerde ve zamanda, tasarruf finansmanı ürünlerinden yararlanma imkânı sağlıyoruz. Birevim vizyonu ve kullandığımız teknolojiler ile hem kaliteli hizmet ortaya koyuyor hem de tasarruf sahiplerinin talep ve yönlendirmelerini dikkate alarak en iyi müşteri deneyimini yaşatmak için yenileniyoruz. Aldığımız ödüller çok değerli ve bir kez daha doğru yolda olduğumuzu ortaya koyuyor. Özveri ile çalışan tüm Birevim Ailesine ve bizi onurlandıran Tasarruf Sahiplerine teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de tasarruf sahiplerimizi etkin bir şekilde dinlemeye; ihtiyaç, beklenti ve sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz’’ değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar (0)
15
açık