banner3

Bankaların ‘İhtiyaç, Taşıt ve Konut’ Kredileri Faiz Oranları Değişti

Bankalardan sürpriz bir kredi hamlesi geldi. Bankaların ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları bir kez daha değişti.

GÜNDEM 20.05.2021, 06:39 20.05.2021, 02:42
Bankaların ‘İhtiyaç, Taşıt ve Konut’ Kredileri Faiz Oranları Değişti

Bankaların ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları 2021 yılının zirvelerinde dolaşırken, bankalardan yeni bir kredi faiz güncellemesi haberi geldi. Aralarında kamu bankalarının da bulunduğu 12 bankada faiz oranları güncellemesi yapıldı. QNB Finansbank sürpriz bir kredi hamlesi yaparak ihtiyaç kredisi faiz oranında indirime giderek en uygun ihtiyaç kredisi rakamına sahip oldu.

Kredi faizlerinde gerçekleştirilen güncellemelerin ardından konut kredisi faiz oranları bazı bankalarda yükselirken en düşük konut kredisi faiz oranında bir değişim olmadı. Vakıfbank, en uygun konut kredisi veren banka olurken; konut kredisi faiz oranı % 1,32 oldu. Özel bankalar arasında en uygun konut kredisi veren banka ise % 1.39 faiz oranı ile Akbank oldu.

QNB Finansbank, yaptığı güncellemenin ardından % 1,39 faiz oranı ile en uygun ihtiyaç kredisi veren banka oldu. Kamu bankaları arasında en uygun ihtiyaç kredisi veren banka ise % 1,51 faiz oranı ile Vakıfbank oldu.

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için en uygun taşıt kredisi veren banka, yine Vakıfbank oldu. Vakıfbank, sıfır veya ikinci el araç fark etmeksizin; araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara % 1.50 faiz oranı ile taşıt kredisi veriyor.

Yorumlar (0)
15
açık