banner3

3.300 m2 arsa, DSİ tarafından 48 Bin TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı

DSİ tarafından yayımlanan duyuruda 51 adet tarla ve 1 adet arsanın satışının yapılacağı belirtildi. Satış ilanında 3.300 metrekare arsanın 48.000 TL'ye ihaleye çıkarıldığı bildirildi.

GÜNDEM 23.10.2021, 15:09
3.300 m2 arsa, DSİ tarafından 48 Bin TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı

Kurumun ilgili birimi üzerinden yayımlanan duyuruda, 51 adet tarla özelliği taşıyan arazinin satışının yapılacağı belirtili. Buna ek olarak kurum, 1 adet arsa satışı da yapacak. Kurum, satışa çıkardığı arsa ve araziler için bir m2 fiyat tablosu yayımladı.

Arsa almak isteyen yatırımcılar, ilk olarak arsa satış şartnamesine ulaşacaklar. Başvurular için gerekli olan tüm bilgilerin yer aldığı şartname İhale Komisyonu Başkanlığı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü adresinden görülebiliyor.

DSİ, söz konusu satışlar için elektronik ortamda da şartnamenin incelenebileceğini belirtti. İhaleye katılmak isteyenler, https://bolge07.dsi.gov.tr/ihale/ihaleListe sitesinden ücretsiz olarak şartnameye ulaşabilecekler.

Tarla ve arsa ihalesi için başvuru yapacak olan vatandaşlar için yayımlanan duyuruda, ihale başvuruları için öncelikle geçici teminat bedelinin ödenmesi gerektiği, ardından da şartnamede yer alan evrakların teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

Yorumlar (0)
15
açık