banner3

Villa Alırken Dikkat

Geniş alanda, konforlu ve lüks yaşam isteyenlerin tercihi olan villaları satın alırken bazı konulara dikkat etmek gerek. Villa için harcayacağınız bütçeyi belirlerken villayı satın alırken yapacağınız işlemler için harcamanız gereken masrafları da göz önünde bulundurun.

EMLAK MAGAZİN 12.06.2023, 13:09
Villa Alırken Dikkat

Satın almak isteyeceğiniz villaların sizin için öne çıkan özelliklerini listeleyin. Beklentilerinize cevap verip vermeyeceğinden emin olun. 

Müstakil yapı üzerinde komşularla arada mesafe sağlayan villaların güvenlik önlemlerini kullanılan kameralar, hareket sensörü gibi sistemler hakkında mutlaka bilgi sahibi olun. 

Villalarda kullanılan yapı malzemelerinin seçimi de oranın kalitesini belirleyen en önemli unsurlardan biri bunun için kullanılan yapı malzemelerini mutlaka öğrenin. 

Elbette altyapı sisteminin gelişmiş olması elektrik, havalandırma, kanalizasyon, iletişim gibi konular açısından oldukça önemli. Satın almak istediğiniz villada bunun sağlandığından emin olun. 

Neyi satın almak istediğiniz semt ve bölge villanın değeri açısından da önem taşır. Bu konuda detaylı bir analiz yaptırın. 

Elbette tüm taşımazlarda olduğu gibi tapu ve belediye işlemlerini eksiksiz yaptırın ki herhangi bir dalgınlık size pahalıya mal olmasın.

Yorumlar (0)
15
açık