banner3

UYGUN FİYATLI EV ALMAK İÇİN

Herkes oturmak ya da yatırım yapmak için satın almak istediği eve en uygun fiyatıyla sahip olmak ister. Peki bu nasıl mümkün olur ?

EMLAK MAGAZİN 28.06.2023, 17:09 28.06.2023, 17:25
UYGUN FİYATLI EV ALMAK İÇİN

- Öncelikle sahip olduğunuz bütçenin ne olduğuna bakın. Kaynaklarınızı nasıl yönlendirmek isteyeceğinizden emin olun. 

- Sahip olmak istediğiniz ev için sizin açınızdan uygun bölgeleri belirleyin. Oturmak ve/veya yatırım için almak arasında büyük fark olacağından kullanım amacınızdan başlamak önemlidir.

- Emlak danışmanlığı hizmeti satın almak, profesyonel görüş ve onların işaret edecekleri noktalar sayesinde sizin için büyük avantaja dönüşebilir. Bu işi profesyonelce yapanların doğru yönlendirmeleri sayesinde önemli yatırımları daha uygun fiyata yapma olanağınız doğabilir. 

- Kampanyaları takip etmek de bir diğer avantajdır. İnşaat firmalarının yeni başlayacak projeleri ile ilgili sunduğu taksit ve peşinat olanaklarını takip etmek size kolaylık sağlayabilir.

- Özellikle yatırımlık alım yaparken alacağınız konutun ihtiyaç duyduğu bakım - onarım maliyetlerini de hesaplamanız gerekir. 

- Önünüze çıkan fırsatlarını değerlendirirken bölgenin emlak endeksini de göz önünde bulundurun. Emlak değerini belirleyen birtakım parametreler, sizin için öngörü sağlar. 

 - Sahip olmak istediğiniz konuta yakın projeleri araştırın. Metro, havaalanı, hastane gibi sosyal alanlara yakınlık konutunuzun değer kazanması için önemlidir. 

Bu ve benzeri kriterleri göz önünde bulundurup bütçeniz ve beklentiniz için en uygun daireye giden yol haritasını belirlemiş olursunuz.

Yorumlar (0)
15
açık