banner3

Nef Gayrimenkul, ABD'de hayata geçireceği markalı arsa projesi için harekete geçti

Timur Holding'in büyük hissedarı olan Erden Timur, konut sektöründe orijinal projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu durum, Erden Timur ve markası NEF'in konumunu farklılaştırıyor.

YURT DIŞI YATIRIMLARI 09.03.2022, 07:13
Nef Gayrimenkul, ABD'de hayata geçireceği markalı arsa projesi için harekete geçti

Erden Timur Nef imzasıyla, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da markalı konut projeleri inşa ediyor. Bugüne kadar markalı arsa işine adım atmayan Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Timur, ülke genelinde farklı bölgelerden toplamış olduğu arazileri parselleyerek bunların üzerine sosyal donatılar ilave etti ve bunları ortak kullanıma sundu. Ardından Timur, markası NEF aracılığı ile arsa satışına start verdi. NEF, ülkemizin bir çok şehrinde arsa üretimine başladı.

Erden Timur, şimdilerde ise pek çok ülkede ‘markalı arsa’ için arayışlara girdi. Markalı arsaya ilişkin ilk adım atılan ülkenin Amerika Birleşik Devletleri olduğu kaydedilirken, arsa için seçilmiş olan yer ise Kaliforniya eyaleti oldu.

Alınan bilgilere göre, Kaliforniya eyaletinde bir milyon metrekarelik arazi satın alan Timur, bu arazi üzerinde projesini inşa etme amacıyla fizibilite çalışmalarına başladı. Bununla birlikte Timur,  ABD'nin farklı eyaletlerinde de benzer projeler için arazi alım işlemlerini sürdürüyor.

Yorumlar (0)
15
açık