banner3

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temel atma töreni yapıldı

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesinde 2.etap temel atma ve 1. Etap anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katılım sağladı.

YENİ PROJE 07.03.2022, 11:02
Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temel atma töreni yapıldı

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Anahtar Teslim Töreni Güngören Belediyesi Gençosman Kültür Merkezi'nde düzenlendi.  Gerçekleştirilen törene katılan Bakanı Murat Kurum 1 sene önce Tozkoparan'ı dönüştürecekleriyle ilgili söz verdiklerini hatırlattı.

Güngören Tozkoparan'da oldukça kısa bir zamanda hayata geçirdikleri 140 daireyi düzenlenen törenle anahtarları ve tapularıyla teslim edeceklerin, kaydeden Bakan Kurum, 2'nci etap olan 270 dairenin harcını beraber dökeceklerini belirtti.

İstanbul’un merkezinde mülkiyet ve tapu sorunu bulunan, kentsel dönüşümü bekleyen bütün alanlarla ilgili istişareleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Bakan Kurum, Güngören'de var olan sağlıksız yapı sorununun da bir an önce çözüleceğini belirtti.

Törende gerçekleştirilen konuşmalar sonrasında hak sahibi ailelere konutlarının anahtar ve tapuları verildi.

Anahtar teslimlerinin ardından Bakan Kurum ve katılımcılar canlı bağlantı aracılığıyla Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi 2.Etap Temel Atma alanına bağlantı gerçekleştirdi ve temel atma töreni yapıldı.

Yorumlar (0)
15
açık