banner3

Luxera Gayrimenkul, Suudi Arabistan'da Stratejik İş Birliği Anlaşması İmzaladı!

Türkiye'nin Önde Gelen Gayrimenkul Geliştirme Şirketi, Suudi Arabistan'ın Prestijli İş Forumunda Adwaa Alkhalil Group İle İş Birliği Kurdu...

ÖZEL HABER 08.03.2024, 14:47 08.03.2024, 14:50
Luxera Gayrimenkul, Suudi Arabistan'da Stratejik İş Birliği Anlaşması İmzaladı!

Luxera Gayrimenkul, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olarak, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 27. MÜSİAD Uluslararası İş Forumu'nda Adwaa Alkhalil Group ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu. İmza törenine Luxera Gayrimenkul adına Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş ve CEO Cemal Süleyman, Adwaa Alkhalil Group adına ise CEO Motaz Saleh katıldı.

Bu stratejik iş birliği, Luxera Gayrimenkul'ün Türkiye sınırlarını aşarak Suudi Arabistan'ın gelecekteki konut, villa ve otel projelerine yönelik yatırımlar içermektedir. Anlaşma, Suudi Arabistan'ın "Suudi 2030" vizyonu kapsamındaki projelere Türk şirketlerinin katılımını içermektedir. Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, anlaşmanın sürdürülebilir büyüme hedeflerine önemli katkı sağladığını belirtirken, Suudi Arabistan ile güçlü ekonomik bağları güçlendireceklerini ve inşaat sektöründeki uzmanlıklarını bu pazarda kullanacaklarını ifade etti. Suudi Arabistan'ın "Suudi 2030" Vizyonu çerçevesinde planlanan büyük yatırım ve müteahhitlik projelerinde Türk firmalarının daha fazla yer alması için T.C. Ticaret Bakanlığı'nın destek sağladığı vurgulandı.

Yorumlar (0)
15
açık