banner3

Megapol İzmir’de lansman öncesi kampanya

Konut, iş, kültür, sanat, spor, eğlence ve alışveriş yaşamının tüm renklerini bir araya getiren Megapol İzmir; Megapol Group güvencesiyle İzmir'in yeni kent merkezinde yükseliyor.

KONUT PROJELERİ 06.07.2022, 17:53
Megapol İzmir’de lansman öncesi kampanya

Megapol İzmir Projesi; üç kulesi, cadde evleri, cadde mağazaları, kültür ve sanat merkezi, çarşısı ve wellness merkezi ile İzmir’i yepyeni bir yaşam konsepti ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

3 kule bloğunda 540 ofis, 360 konut ile inşa edilecek olan Megapol İzmir projesi 80 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. İçerisinde AVM’den Kültür Merkezi’ne kadar birçok birim bulunan Megapol İzmir projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine ye veriliyor.

Tamamı balkonlu A plus ve premium rezidans daireleri ve ofisleri, sanatı, sporu, lezzeti, alışverişi ve konforu her metrekaresinde hissedeceğiniz zengin sosyal alanları, büyüleyici İzmir manzarası, modern mimarisi ve eşsiz konumu ile Megapol İzmir projesinde, kent yaşamının tüm renklerine günlük yaşam içinde sahip olabilirsiniz.

Çevreyolu bağlantısı üzerinde yer alan mağaza, showroom ve ofisleriyle Gıda Çarşısı’nın yeni ikonik yapıları haline gelecek olan katlı mağazalar, İzmir’i yepyeni bir alışveriş konsepti ile tanıştıracak.

İzmir’in en değerli lokasyonlarından birinde yükselen Megapol İzmir projesi, tüm imalatları tamamlanarak teslim edilecek ofisleri ile sizi iş dünyasının zirvesine davet ediyor.

360 derece İzmir manzarasının günün ilk ışıklarıyla evinize dolduğu, neredeyse tümü deniz gören daireleriyle Megapol İzmir Projesi’nde, güneşe ve gökyüzüne açık bir rezidans yaşamı sizleri bekliyor.

Sanatı, sporu, eğlenceyi, alışverişi ve konforu her metrekaresinde hissedeceğiniz zengin sosyal alanları ile İzmir’in en değerli bölgesinde yükselen Megapol İzmir Projesi’nde hayatı dolu dolu yaşamak için tüm hayallerinize yer var.

Yorumlar (0)
15
açık