banner3

5. Levent Korupark Projesi ön satışta çıktı

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 5. Levent projesinin 2. Etabında ön talep topluyor. 5. Levent Korupark projesi; Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi’nde yer alıyor.

KONUT PROJELERİ 12.08.2022, 08:26
5. Levent Korupark Projesi ön satışta çıktı

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen ödüllü yaşam projesi 5. Levent’in ikinci etabı ön satışa sunuldu. Proje alanı, Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi’nde yer alıyor. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri yer verilecek.

43 bin m2 yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde hayata geçirilen 5. Levent Projesinin ikinci ve son etabı olan ‘Koru Park’ etabı, 7 adet konut bloğu üzerinde toplam 744 adet meskenden oluşuyor. 5. Levent Koru park sosyal alanları neler?

% 70’i yeşil alana ayrılan projede birçok sosyal aktivite alanlarına yer verilecek. Konut projesi genelinde ise ayrıca birçok sosyal alan bulunmaktadır.

Eyüpsultan konut projesi kapsamında; çocuk oyun alanları, koşu parkuru, bisiklet yolları, yüzme havuzları, fitness salonu, basketbol sahası, futbol sahası ve tenis kortları yer alıyor. Yine projede; çocuklar için tırmanma duvarı, ağaç evler, yeme içme alanları yer almaktadır. Restoran, eczane, market gibi günlük ihtiyaçlara hitap edebilecek alanlar da yer alıyor.

Maslak ve Büyükdere Caddesine 7 km mesafede yer alan Eyüpsultan konut projesi, İstanbul Havalimanı’na ise 25 dakikalık bir mesafede konumlanıyor.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği konut projesinin teslim tarihi belli olmuştur. Konut projesinin 2024 yılı sonlarına doğru tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca

5. Levent 1. Etap'ta yer alan tüm sosyal alanların bulunduğu Torunlar GYO 5. Levent Korupark projesinde; Havuz, fitness salonu, spor alanları, kır bahçesi, çocuk parkları, çarşı, kuaför, güvenlik ve otopark mevcut.

Projeden konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan (Akbank, İş  Bankası, Yapı Kredi, Ziraat Bankası) kredi kullanabiliyor ya da firma bünyesindeki vade imkanından faydalanılabiliyor.

Anahtar teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanan proje hakkında detaylı bilgi için 444 6 876 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
15
açık