Satışa Çıkarılan Oyakkent 3 Silüet Projesinde izdiham oluştu, satışlar ertelendi

Oyak İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Oyakkent 3 Silüet projesinin lansmanı yaşanan izdiham nedeniyle ertelendi.

GÜNDEM 21.10.2021, 09:17
Satışa Çıkarılan Oyakkent 3 Silüet Projesinde izdiham oluştu, satışlar ertelendi

Lansmanı gerçekleştirilen dev projenin satış ofisi önünde yaşanan izdiham nedeniyle satışların ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Oyakkent 3 Silüet Projesi kapsamında 1003 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite inşa edilecek. Projenin arsa alanı 133 bin metrekare, inşaat alanı ise 357 bin metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamındaki inşaat işlemlerinin 3 yılda tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan gayrimenkullerin satışları yalnızca projenin satış ofisinden gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Ancak satış ofisinde oluşan yoğunluk sonrasında iş güvenliği ve pandemi koşulları gerekçe gösterilerek satışlar resmen ertelendi.

Oyakkent 3. Silüet projesinde konak, rezidans ve villa blokları yer alıyor. Proje kapsamında 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut seçeneklerinin yanında 8+1 villalar da inşa edilecek. Projenin rezidans bloklarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, Dubleks ve Penthouse daireler yer alıyor.

Oyakkent 3 Silüet projesi kapsamında; yürüyüş alanları, peyzaj alanları, welness alanları, özel restoran, sosyal tesis ve kafeler gibi sosyal donatı alanları inşa edilecek.

Proje alanı; İstanbul Havalimanı’na 25 dakika, FSM Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika mesafede yükseliyor. Yine Oyakkent 3 Silüet projesi, Şehir Hastanesi, İbn Haldun Üniversitesi, Başakşehir Kent Meydanı, Olimpiyat Stadyumu ve Başakşehir Stadı'na da yakın konumda inşa ediliyor.

Yorumlar (0)
15
açık