banner3

Emlak Katılım Ankara’da İki Yeni Şube Açıyor

Köklü geçmişinden almış olduğu güçle katılım -finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, şube yatırımlarını sürdürüyor.

GÜNDEM 23.12.2020, 12:14 23.12.2020, 14:39
Emlak Katılım Ankara’da İki Yeni Şube Açıyor

Kızılay ve Sincan şubelerinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, böylelikle başkentte dört şubeye ulaşmış oldu . Emlak Katılım, yıl sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor.
Emlak Katılım, başta gayrimenkul olmak üzere stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Emlak Katılım, dijital bankacılık araçlarıyla tüm müşterilerine hizmet sunarken, açılışını yapmış olduğu yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Katılım bankacılığı ilkeleriyle yeniden faaliyetlerimize başlamamızın ardından, kısa sürede doğru adımlar atarak gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümleri hayata geçiriyoruz. Şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğindedir. Türkiye’nin 500 sanayi firmasının 48’ine ev sahipliği yapan Ankara’da yeni şubeleri hizmete sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kızılay ve Sincan şubelerimizin ülkemiz ve tüm Ankaralılar için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Tapu Güvenilir Hesap uygulamasıyla müşterilerimiz güvenli ödeme yapabiliyor ”

Emlak Katılım, uygulamaya koyduğu yeni ürün kalemleriyle müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına çözüm bulmayı hedefliyor. Bankanın yeni hizmetleri hakkında konuşan Bayraktar, “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile yaptığımız protokolle bir ilke imza atarak hayata geçirdiğimiz ve vergisel yükümlülüklerini yerine getirmelerine imkan sağlıyoruz.”
 

Bankanın şube ağı 47’ye Ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Adana Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya ve Sivas şubeleriyle hizmet veriyor.

Yorumlar (0)
15
açık