banner3

Bakan Murat Kurum'dan konut açıklaması

Isparta'da halka seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tek bir vatandaşın ev sahibi olana kadar konut inşa edeceklerini söyleyerek “Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda yeni yuvalar kurmaya, yavrularımızı mutlu etmeye; aşkla, şevkle, azimle devam edeceğiz” dedi.

GÜNDEM 26.06.2022, 08:27 26.06.2022, 11:33
Bakan Murat Kurum'dan konut açıklaması

Bakan Murat Kurum, Isparta Kültür Merkezi’nde düzenlenen Karaağaç Millet Bahçesi, İlk Fidan Dikimi ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı.  Bakan Kurum, toplam yatırım değeri 311 milyon lira olan 23 dev eserin açılışını Isparta’da gerçekleştirdiklerini belirterek “Karaağaç millet bahçemizi de ilk fidanlarıyla buluşturacağız. Açılışını yapacağımız tüm projelerimiz, yatırımlarımız, yeni millet bahçemiz Ispartalı kardeşlerimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 “Karınca misali ülkemizin dört bir yanında, 81 ilimizde çalışıyoruz” diyen Bakan Kurum, “Vatandaşımızın ne derdi varsa bu sorunları gidermenin gayreti içinde oluyoruz. Her projemizin, her çalışmamızın merkezinde de bize alın teriyle, emeğiyle katkı veren, destek sağlayan insanımız var, yarınlarımızın teminatı çocuklarımız var, sizler varsınız. Şehirlerimizi; milletimize duyduğumuz bu sevgi ve inançla geleceğe hazırlıyoruz. Sosyal konuttan kentsel dönüşüme, alt ve üst yapı çalışmalarından çevre koruma projelerine, millet bahçelerinden iklim dostu dönüşüme kadar çalışmalarımızı her alanda aralıksız sürdürüyoruz. Isparta’mızın da doğal, tarihi, kültürel değerlerine değer katacak çevresiyle, doğasıyla uyumlu projeler, çalışmalar yapıyoruz. Bu çerçevede son 20 yılda, şehrimize 18 milyar lirayı aşkın yatırım yaptık. Bakanlık olarak ise 4 milyar liralık proje ürettik, üretmeye de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
15
açık