Nef Sapanca Projesi ön satışta

YENİ PROJE

Projelerine hız kesmeden devam eden Nef’in Sapanca’da yükselecek olan Nef Sapanca projesinde ön satış süreci başladı. 99 villa ve 138 Townhouse’dan oluşan projede ünlü bir otel zinciri de yer alacak.

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, yeni projesi için çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul'a yakın konumuyla dikkat çeken Sapanca'da hayata geçirilecek olan Nef Sapanca projesinde ön satış süreci başlatıldı.

71 bin metrekare büyüklüğe sahip alanında hayata geçirilen Nef Sapanca Projesinde 5 farklı konut tipine yer veriliyor. 2023 Haziran  ayında anahtar teslimlerinin yapılması hedeflene proje, Sapanca'da Bağdat Caddesi Kırkpınar Köprüsü mevkiinde yükseliyor.

Villa ve rezidansların yer aldığı Nef Sapanca'da villalar 4+1 ve rezidanslar da 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Villaların büyüklükleri 265 metrekare ile 630 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Sapanca Gölüne 300 metre mesafede konumlanan projede rezidanslar teraslı veya bahçeli olarak dizayn edildi.

Nef Sapanca Projesinde yer alan rezidansların fiyatları 4 milyon 950 bin TL'den, villaların fiyatları ise 4 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.